Szűrés () x
Összes szűrő

Kiegészítő termékek és finomságok

Szűrők

26 termék
Sugar Free Caramel Syrup from Schwartau
(10)
1 399,00 Ft
Dolce Vita Cioccolatte package and capsule for Nespresso®
(10)
819,00 Ft
81,90 Ft / csésze
Sugar Free Vanilla Syrup from Schwartau
(2)
1 399,00 Ft
Gimoka Milk for Nespresso®
(1)
999,00 Ft
99,90 Ft / csésze
Creamer from Milk package and capsule for Tassimo
(13)
2 549,00 Ft
159,31 Ft / csésze
Vanilla syrup from Schwartau
1 399,00 Ft
chocolate topping from schwartau
(5)
1 949,00 Ft
Fabbri Gourmet Caramello
2 749,00 Ft
Street Joe's Coffee Syrup Classic Caramel
1 149,00 Ft
Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
(2)
1 149,00 Ft
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
(6)
1 199,00 Ft
Street Joe's Salted Caramel sugar free sirup
(6)
1 199,00 Ft
Street Joe's Vanilla Sugar free syrup
(3)
1 199,00 Ft
Chai coffee sirup
(5)
1 399,00 Ft
Nuss Nougat sirup
(1)
1 399,00 Ft
Pumpkin spice sirup
(4)
1 399,00 Ft
Caramel syrup from Schwartau
(4)
1 399,00 Ft
Fabbri Gourmet Vaniglia
2 849,00 Ft
Fabbri Caramel Zero
(1)
2 849,00 Ft
Hermesetas Mini Sweeteners
(1)
2 849,00 Ft
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
1 199,00 Ft
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
6 099,00 Ft
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
6 099,00 Ft
Csokoládé szirup - Fabbri
6 699,00 Ft
Mogyorószirup - Fabbri
6 699,00 Ft
Salted Caramel Syrup - Fabbri
6 699,00 Ft

Világos vagy sötét pörkölés

Mi a különbség, a kávébabok pörkölésének idején kívül? A pörkölés ideje ízt adhat, de ami még fontosabb, (attól függően, hogy miért iszol kávét) növelheti vagy csökkentheti a koffeintartalmat. Minél világosabb a pörkölés, annál magasabb a koffeintartalom. Tehát, még ha a 'világos' szó gyengének is tűnik, ne tévesszen meg. Az savtartalom is magasabb lesz egy világosabb pörkölésnél.

A sötét pörkölésű kávébabok hátránya, hogy gyorsabban veszítik el frissességüket, mivel több olaj szabadul fel.

Hidegen főzött kávé

A jeges kávé frissítő módja annak, hogy még mindig megkapd a napi koffeinadagodat anélkül, hogy úgy éreznéd, belülről melegíted magad. A hidegen főzött kávé olyan jeges kávé, amelyet úgy készítenek, hogy hideg vagy szobahőmérsékletű vizet öntenek egy normálnál nagyobb mennyiségű őrölt kávéra. Ezután hagyják ázni legalább 12 órán keresztül, vagy még tovább. Az eredmény egy testes, lágy kávé, amelyben nincs az a keserűség vagy savasság, amit általában várnánk. Még akkor is, ha kétszer annyi őrölt kávét használsz, mint egy kávéfőzőben, ez egy finom kávé jeges kockákkal, tejjel vagy vízzel és egyik kávészirupunkkal az édességért és a plusz ízért.

Módok az elhasznált kávébabok újrahasznosítására

Ha valamilyen oknál fogva vannak régi kávébabjaid, amelyeket nem akarsz megőrölni, de eldobni sem szeretnéd, akkor íme néhány ötlet, amit hasznosnak találhatsz:

  • Tölts meg egy kis poharat vagy gyertyatartót kávébabokkal, és helyezz rá egy teamécset a csodálatos dekoratív látványért és a finom kávéillatért.
  • Tedd a régi kávébabjaidat egy kis textilzsákba, és használd légfrissítőként vagy dezodorálóként.
  • Használhatók egy terrárium aljában a vízelvezetéshez és az antimikrobiális állapot fenntartásához.

Kávéhírek

A kávéipar mindig nyüzsgő és elfoglalt, ezért elkerülhetetlen, hogy mindig legyenek jó, rossz és érdekes hírek:

  • A kávérozsdásodás, egy gombás betegség, Közép-Amerikába terjedt és a kávétermések 70%-át érintette. Az érintett kávénövények a legnépszerűbb Arabica fajtájúak voltak. Mezőgazdasági vészhelyzetet hirdettek, és a gazdáknak finanszírozást biztosítottak a betegség növényvédőszerrel történő kiirtására.
  • Kutatók megállapították, hogy a koffeinnek pozitív hatása van a méhek hosszú távú memóriájára, így jobban emlékeznek a találkozott virágokra. Ezt összekötötték az emberekkel és a koffein által okozott neurológiai következményekkel, amelyek számunkra és memóriánk számára is érvényesek - természetesen figyelembe véve az emberi sajátosságokat.