Forró csokoládé és tea
Forró csokoládé szerelmesei
Azok számára, akik igazán szeretik a forró csokoládét, miért ne látogatnának el A Forró Csokoládé Múzeumába Sudburyben, Suffolknál? A belépés ingyenes, és lehetőséget kapsz arra, hogy megnézd a forró csokoládé történetét a Közép-Amerikai korai népességgel kezdve, egészen az Egyesült Királyságban 400 éven át tartó csokoládéivásig.
Íme néhány tény A Forró Csokoládé Múzeumból:
- A csokoládét fizetőeszközként, gyógyszerként és méreg hordozójaként használták fel.
- A sarkkutatók a csokoládéra támaszkodtak energiáért.
Forró csokoládé tetejére
Ha igazán ki akarsz tűnni és ünnepi alkalmakkor vendégeket szeretnél fogadni, miért ne próbálkoznál egy finom forró csokoládé tetejével a Tassimo kávékapszula gépedhez való forró csokoládé kapszuláiddal?
Vergess össze 400 ml. tejszínt egy nagy tálban kézi mixerrel, amíg a tejszín lágy csúcsokat nem kezd képezni. Adj hozzá 2,5 dl. marshmallow krémet és folytasd a verést, amíg a csúcsok kemények nem lesznek. Terítsd a keveréket sütőpapírral bélelt tepsire, és tedd a fagyasztóba kb. 45 percre. Használj süteménykiszúrókat formák kiszúrásához és szolgáld fel ezeket a Tassimo kávékapszula gépeddel készült forró csokoládé tetején.
Őrült forró csokoládé tények
Íme néhány hasznos tény a forró csokoládéról a Tassimo gépedhez való forró csokoládé kapszuláidról:
- A forró csokoládé több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és a tea.
-
A forró csokoládéban található flavonokat tudományosan bizonyítottan pozitív hatással vannak az artériák egészségére és jobb vérellátást eredményeznek.