Leírás
A Supremo-val egy olasz Gimoka Espresso keveréket kap. Ez nem azt jelenti, hogy a babokat csak Espresso számára lehet használni, hanem a babokon végzett pörkölési folyamatot tükrözi.
Az olasz kávét általában az Espresso köré csoportosítják, ahol a babokat hosszabb ideig és magasabb hőmérsékleteken pörkölik, mint más kávéfajtáknál. Ennek eredményeként kissé megégett és sötétebb árnyalatú kávét kapunk, ahol a babok természetes olajai erőteljesebben jelennek meg.
Ebben a keverékben egy olasz pörkölési hagyományok szerint készült kávét kap, ami azt jelenti, hogy egy olyan kávét kap, ami erősség szempontjából a skála felső végén található, összehasonlítva azzal, amit általában egy közepesen pörkölt változattal tapasztal. Az ízjegyek mandula, csokoládé és karamell, a test pedig lágy és krémes.
Az őrölt babokkal olyan kávét kap, amely nem csak Espresso számára alkalmas, hanem szűrt kávégépekben, francia présekben vagy pour overekben is használható.
A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy a babokat közvetlenül használat előtt őrölje meg.
Összetevők
Pörkölt babkávé