Leírás

A Petit Dejeuner sorozat L'OR megközelítése a tökéletes reggeli kávéhoz. Itt van egy olyan kávé, amely a legjobb francia kávé hagyományoknak megfelelően lett létrehozva, ahol a kávé gazdag aromával és arany színű krémréteggel érkezik. 

Ez a kapszula egy nagy csészét (215 ml) kávét főz, egy kiegyensúlyozott és gazdag ízzel, ideális a reggeli kávéhoz. Ez a változat közepes pörkölésű, így enyhe testtel rendelkezik, de még mindig elég testes és intenzív ahhoz, hogy jó adag energiával indítsa a napot. 

Az L'OR ezt a varázslatot egy olyan kapszulába csomagolta, amely tökéletesen elkészíthető a Tassimo gépedben, a gép felismeri a kapszuládat az okos Intellibrew technológián keresztül, így pontosan tudja, hogy milyen hőmérsékleten, mennyi ideig és mennyi vizet használjon a tökéletes kávéfőzéshez a kapszula előírásainak megfelelően. 

Az L'OR ismert az engedhetetlen minőségről és az átlagosnál kifinomultabb ízekről, így amikor L'OR terméket választasz, a kézművesség kivételes és az íz magával ragadó. 

Más szóval, itt egy olyan kávé, ami segít, hogy remekül indítsd a napot - és ebben a csomagban hihetetlen 24 kapszula van, így lesz belőle elég jó ideig. 

Összetevők

Specifikációk

Kapszulák száma

24

Csészék száma

24

Márkanév

L'OR

Kompatibilitás

Tassimo

Csészeméret

Normál csésze

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

17.09.2025

L'OR Petit Déjeuner Classique

24 kapszula a Tassimo termékhez

(1)

Vélemények (1)

Finom, meglepően erős 😃 Bővebben

HASONLÓ KATEGÓRIÁK