Leírás
Az elmúlt években azonban Peru magas elismerést kapott a professzionális kávé szakértőktől, és a minőségi kávé fejlesztése most az egyik nemzeti márka.
Ebben a kávéban található babok egy része a Cajamarcaként ismert területről származik, ami a perui Andok egy eldugott része, ahol a magas tengerszint feletti magasság ideális növekedési feltételeket teremt egy teljesen egyedi kávé számára. Az ilyen magas tengerszint feletti magasságokon termelt kávébabokat különösen édesnek és aromásnak ismerik, alacsonyabb savtartalommal, mint az alacsonyabb magasságokban termelt babok, köszönhetően a babok lassabb érésének.
A keverékben vannak kávébabok Hondurásból is, amelyek hegyoldalakon termesztettek, több mint 1 300 méter tengerszint feletti magasságban.
Ez egy teljes testű kávé, amelyben világos virág- és gyümölcsjegyek találhatók, és kizárólag 100% Arabica babokból készült. Ahogyan az a magas tengerszint feletti magasságokban termesztett kávébaboknál jellemző, egy nagyon alacsony savtartalmú és keserűségű kávét kap, ami nagyon ihatóvá teszi. A kávé enyhe testtel rendelkezik, így egymás után több csészét is élvezhet.
Összetevők
Őrölt pörkölt kávé