Leírás

Az L'OR Long Colombia egy klasszikus a L'OR kínálatában. Az L'OR egy aromás, sötéten pörkölt Lungo-t alkotott arabica kávébabból, amely dió és áfonya jegyekkel érkezik. Az íze erős és intenzív, így valóban érezheted a kávé ízét, ugyanakkor nagyon sima teste van, és semmilyen keserűség nem érezhető benne. 

Kolumbia földrajza, az egyenlítő közelében, magas hegyekkel és talajjal, amelyet a régió vulkánjai tápláltak gazdag tápanyagokkal és ásványi anyagokkal, ideális feltételeket teremtett a kávétermesztéshez. Itt az L'OR ezt a varázslatot egy olyan kapszulába csomagolta, amely tökéletesen elkészíthető a Tassimo gépedben, a gép felismeri a kapszuládat az okos vonalkód technológián keresztül, így pontosan tudja, hogy milyen hőmérsékleten, mennyi ideig és mennyi vizet használjon a tökéletes kávéfőzéshez a kapszula előírásainak megfelelően. 

Az L'OR ismert az engedhetetlen minőségről és az átlagosnál kifinomultabb ízekről, így amikor L'OR terméket választasz, a kézművesség kivételes és az íz magával ragadó. 

Más szóval, itt van egy klasszikus Lungo, aminek úgy gondoljuk, hogy a legtöbb kávérajongót meg fogja nyerni. 

Összetevők

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

16

Márkanév

L'OR

Kompatibilitás

Tassimo

Ízjegyek

Diófélék, Bogyós gyümölcsök

Csészeméret

Lungo

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

09.04.2025

L'OR Lungo Colombia

16 kapszula a Tassimo termékhez

(5)

Vélemények (5)

Karakteres, egyben aromás, nem savas kávé, íze hosszan elkísér, finom és krémes. Bővebben
Finom Bővebben
Krémes, kellemes illat-aroma, megunhatatlan íz ! Bővebben
Kedvenc! Bővebben
Jó 6amatú. Bővebben

HASONLÓ KATEGÓRIÁK