Leírás
Ezenfajta guatemalai kávénak jellegzetes savassága és különleges csokoládés jegyei vannak. A babokat hegyvidéki területeken termesztik, akár 2000 méteres magasságban is. A hűvös hőmérsékletek és Mexikóból származó melegebb szellők kombinációja, valamint a ásványokban gazdag hegyi talaj optimális feltételeket teremt a kávé termesztéséhez.
Ezen kiváló földrajzi feltételek eredménye jól látható ebben a keverékben, ahol egy intenzív aromájú kávét kap, jellegzetes édességgel, kombinálva csodálatos csokoládés jegyekkel.
Olyan minőségi kávét kap, amelyet a legjobb olasz kávéhagyományok szerint pörköltek, aminek eredményeképpen gazdag és teljes testű kávét kap, amelynek ízét a legtöbb kávérajongó biztosan értékelni fogja.
Ezt a lenyűgöző kávét kávébab formájában szállítjuk, amelyet Ön az Ön ízlésének leginkább megfelelő mértékben őrölhet.
Az őrölt kávét szűrőkávé gépekben, francia présben és természetesen eszpresszó gépekben is elkészítheti.
Összetevők
Pörkölt babkávé