Leírás
Ízletes és tüzes kávéélmény.
Az Intensa Crema D'Oro-val a Dallmayr egy sötétebb pörkölésű, valamivel intenzívebb verziót hozott létre a népszerű Crema D'Oro változatról.
A crema kávé, mint amilyet itt kap, különösen népszerű a germán országokban. Ez a kávéfajta espressó módon készül, de durván őrölt, mint a szűrt kávéhoz. Egy crema kávénál tehát egyszerre kapja meg az espresso és a szűrt kávé legjobb tulajdonságait; az espresso intenzitását, összekötve a szűrt kávé lágy testével.
Ebben a változatban felismerhető a klasszikus Dallmayr Crema D'Oro íze, de itt egy kissé tüzesebb és fűszeresebb verzióban. A babokat a Dallmayr speciális pörkölési módszerével pörkölték, ahol a kávébabok finom fűszeres és gyümölcsös jegyeit kiemelték, hogy létrehozzák a Dallmayr kávé jellegzetes ízét.
Más szóval, megint kap egy minőségi crema kávét a Dallmayrtól, de itt olyan változatban, ami illik azokhoz, akik szeretnek egy kissé erősebb kávét élvezni.
Összetevők
őrölt pörkölt kávé