Leírás
A caffè latte népszerű választás a kávézókban világszerte, és könnyedén és gyorsan elkészíthető otthon. A kávé latte már évtizedek óta ismert Olaszországban, de az 1990-es években újraéledt, és elterjedt a világban, miután egy ismert, Seattle-ben székhellyel rendelkező kávéházlánc bevette a menüjébe.
A kávé latteval mindig nagyon krémes kávét kap. Ez azért van, mert a latte tej tartalma extra magas, és összekeverik az eszpresszó alappal, szemben a cappuccinoval, ahol a tej külön réteget képez az eszpresszó alapon.
Ez a kávé jól illik azokhoz, akik nagyon krémes kávékat szeretnek, és azokhoz is, akik délután egy kicsit enyhébb kávét szeretnének élvezni.
A Latte szintén jó az új kávészeretőknek, akik még nem állnak készen a szokásos fekete kávéra.
Összetevők
Cukor, hidrogénezett növényi zsír, zsírszegény TEJpor, glükózszirup, instant kávé (7%), stabilizátorok (E340, E452), só, TEJfehérje, csomósodást gátló anyagok (E341, E551), aroma, emulgeálószer (E481).